Geen beloningsadvertenties

Op dit moment staan geen beloningen uit. Mocht u over belangrijke informatie beschikken omtrend een schadegeval, kunt u contact opnemen met onderstaande gegevens. 

Telefoon: 076 523 70 99
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Over beloningen

Beloningen.nl is een activiteit van Stekelenburg Schade Onderzoek Bureau BV, Dr Struyckenstraat 96, 4812 BH Breda. Wij plaatsen advertenties in opdracht van verzekeringsmaatschappijen, assuradeuren en expertisebureaus. Vaak gaat het over gebeurtenissen die geclaimd zijn op een verzekering of om het terugvinden van verdwenen spullen. 

Dit initiatief is bedoeld om informatie te verkrijgen over die diefstallen, branden en andere gebeurtenissen. Met uw informatie proberen wij de misdrijven op te lossen, oorzaken van branden te achterhalen, verdwenen spullen terug te vinden en mogelijke daders door te geven aan politie en justitie. 

Door het uitloven van een beloning willen wij eenieder die wat weet over een gebeurtenis motiveren om hun informatie door te geven. Heeft u relevante informatie over of kent u de daders van een misdrijf, meldt dat dan aan ons.

 
 

Snel contact

Tel +31 76 523 70 99
E-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vergunning en lidmaatschap

Vergunning Min. VenJ POB 356
Bestuurslid WAD (Wereldwijd)
Lid AEI (EU), BDD (Duitsland), 
ABI (Groot-Brittanië)

Disclaimer 

Niets van deze website mag worden overgenomen zonder toestemming van Stekelenburg S.O.B. B.V. | Webteksten door Otekst.nl